torstai 29. joulukuuta 2016

Suunta hukassa, tavoitteet selkeät

Vuoden viimeisiä päiviä jo vietetään ja tavoitteet tulevalle vuodelle on selkeät. Tuntuu kuitenkin, että suunta tulevaisuuteen on hukassa, haaveilen viikon löhölomasta aurinkoon ensi vuoden alkupuolelle vaikka tiedossa on jo viikonloppureissu Tsekkeihin alkuvuodesta ja kesällä viikko Tanskassa.


Suurin suunnitelma mitä nyt mieleen tuli olisi kuitenkin parin-kolmen kuukauden reissu Aasiaan vuodelle 2018, tämä tulisi jo rokottamaan nettotuloja huomattavasti, kun joutuisi töistä ottamaan ylimääräistä lomaa, lennot, majoittumiset ym. ja kaikki 4 hengelle. Joutuu vähän laskeskelemaan ja suunnittelemaan asiaa. Kesä ei edes ole paras aika reissata, mutta kouluikäisten (tai esikouluikäisten) kanssa reissaaminen ei ole niin helppoa muuhun vuoden aikaan.

Ehkä tässä nyt vaan pää sekoilee revityn viisaudenhampaan takia ja kaikki viisaus on hukassa toistaiseksi.

4 kommenttia:

 1. Kyllähän itse kullakin näin vuoden pimeimpänä aikana mieli tekee jonnekin lämpimään ja valoisaan paikkaan. Ja hyvä se on lomia vuoden päähän suunnitella niin ei tule ainakaan hetken mielijohteesta tehtyä mitään hölmöjä ratkaisuita kuten itse tein vuosi takaperin ja lähdin viikon varoitusajalla Kambodzaan jouluksi. Jep, talous ei tykännyt vaikka mieli lepäsi :)

  -Neiti Nuukailija

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, aika pitkälle matkalle halajat. Meidän töissä pisin loma keskellä talvea on 2 vk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestely kysymys, mutta lähinnä kesä aikaa ajattelin jolloin koululaisten kanssa onnistuu helpommin, tosin Aasiassa pirun kuumaa.

   Poista