lauantai 14. tammikuuta 2017

Syksyn 2017 matka

Kun hyviä tarjouksia sattuu kohdalle niin pakkohan niihin on tarttua. Kirjoitin aiemmin kesän 2017 matkasuunnitelmista ja nyt tuli hommattua matka myös syksylle. Ostin koko perheelle lennot Qatar Airwaysin Travel Festival kampanjasta.Tällä kertaa Finnairin Oulu - Helsinki - Oulu lennot tuli maksamaan noin 31 € neljälle hengelle, kun käytin samassa rytäkässä Finnairin 200 € lahjakortin (jonka sain Finnairin oman mokailun takia). Qatar Airwaysin lennot lentää reittiä Helsinki - Doha - Malediivit - Doha - Helsinki ja näille tuli hintaa 1 242 €. Lentojen kustannus per henkilö siis alle 320 €, ei ollenkaan paha hinta tälle reitille.

Tällä matkalla emme viivy kuin reilun viikon verran. Pääkohde siis Malediivit, mahtavat rannat ja vesi. Samalla reissulla meillä on reilusti aikaa lentojen välillä Dohassa, joten pääsemme meno ja paluu matkalla tutustumaan myös tähän kaupunkiin.

Kahden kaukomatkan lisäksi on tiedossa kaksi viikonloppu matkaa Euroopassa, nyt saa nämä reissut riittää tälle vuodelle.

Malediivit

Doha

Matkakuume, mutta kohde puuttuu?
Löydä matkakohteesi - Booking.com

6 kommenttia:

 1. Qatar Airwaysin Helsinki-Doha reitti toi kyllä kaivattua piristystä Aasian ja Australian yhteyksiin Suomesta.

  Ei muuta kuin hyvää matkaa Malediiveille. Tästä jäi ehkä sellainen muistijälki, että joskus nuo Malediivitkin olisi kiva nähdä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ja nyt olisi päässyt edullisesti Australiaan, hetken sitäkin vaihtoehtoa mietin, mutta sinne pitäisi lähteä jo vähän pidemmäksi aikaa kuin viikko.

   Poista
 2. Minulle riittää vielä nuo euroopan matkat =) Pitäisikin pian varaa kevätmatkaa.

  VastaaPoista
 3. Ai ihanat Malediivit. Sinne olen vannonut palaavani joskus kun lapset ovat vähän isompia. Tosi halvalla saitte, kun itse maksoin muistaakseni noin 1500 kahdelta hengeltä ja ne olivat silloin halvat.

  VastaaPoista
 4. Ei tälle reissulle olisi lähdettykään, jos ei olisi todella halvalla irronnut :)

  VastaaPoista
 5. Hah, great minds think alike. Sama tavoite. Samat maut. Terveisiä Malediiveilta!

  VastaaPoista